Debatemne: Thai-Dk Din debat side :: Indrejsereglerne til Thailand skærpet fra 9. januar

Oprettet af thai d. 08-01-2023 11:51
#1

Indrejsereglerne til Thailand skærpet fra 9. januar

De thailandske myndigheder har med kort varsel indført nye indrejseregler. Når man lander i de thailandske lufthavne fra på mandag den 9. januar 2023 så skal alle turister nemlig fremvise et vaccinationspas for at komme ind i landet.

Der skal anvendes ansigtsmasker under flyvninger til Thailand.

De skærpet regler begynder at gælde mandag den 9. januar og indtil videre er det som minimum måneden ud.

For yderligere information skal man kontakte den thailandske ambassade eller sit flyselskab.

Det danske Udenrigsministerium og den danske ambassade i Thailand har endnu ikke meldt noget ud om de nyindførte regler.

Reglerne er således:

Ikke-thailandske passagerer, der er 18 år eller ældre, skal fremvise dokumentation, der bekræfter, at de har modtaget to COVID-19-vaccinedoser eller en lægeerklæring om, at de er blevet raske efter en COVID-19-infektion inden for de seneste 180 dage. De, der ikke er vaccineret, skal fremvise en lægeattest, der forklarer, hvorfor de ikke er vaccineret.

Ikke-thailandske passagerer, der ankommer fra lande, der nægter indrejse for inficerede personer, skal have tegnet en COVID-forsikring, gyldig under hele deres ophold i Thailand plus syv dage, før deres afgang til Thailand. De, der ankommer til Thailand på forretningsrejse eller flybesætning, skal have garantibreve fra deres arbejdsgivere.

Indehavere af thailandske pas er fritaget for at vise vaccinationscertifikat og sygeforsikringsdækning.
Passagerer i transit er også fritaget for at fremvise vaccinationscertifikat eller sundhedsforsikringsdækning, men de er forpligtet til at overholde reglerne i destinationslandet.

Flyselskaber er forpligtet til at kontrollere de førnævnte dokumenter fra deres passagerer. Hvis en passager ikke kan fremvise de nødvendige dokumenter, bør flyselskabet ikke tillade dem at gå ombord på flyet.

Flyselskaber er forpligtet til at sikre, at passagerer bærer ansigtsmasker under deres flyvninger, undtagen mens de spiser eller i nødsituationer.
Passagerer, der udvikler COVID-symptomer under deres rejse, vil blive bedt om at tage hurtige antigentest ved ankomst til deres destination.

Læs nærmere her:BT

Læs nærmere her:Thai PBS

Den officielle rejsevejledning er nu opdateret: SE HER

Redigeret af ADM d. 08-01-2023 11:56