Se emne

Hvem er her? 2 gæst(er)
 Udskriv emne
PB`er
manse
#41 Udskriv indlæg
Skrevet d. 08-08-2009 13:31

Bruger

Antal indlæg: 697
Tilmeldt: 22.02.09
 Status: Offline

Det er faktisk først nu jeg læser starten på denne tråd

Kære Kim eller John jeg ved jo ikke hvem der er bossss

Hvis i havde ladet folk få lov til at komme med deres meninger, ja så var dennne så dejlige webside aldrig kommet op. Så hvad med at acceptere dette, og lad os have vores dejlige liv, uanset vores forskelligheder, for her er der ingen der gider gå op i småtring som om at gå efter manden eller andet.

Tag jer dog sammen, og ja. Jeg er sgu sur, men det er jeg ikke så længe af gangen, men i har selv igennem jeres intetsigende indlæg, fået øjnene åbnet for os lykkelige hahha


kære tizzer eller hvad du nu gerne vil hedde. Hvis du læste hvad jeg dengang skrev, var det jo egentligt ikke engang negativt, men det modsatte. Tag dig sammen kære ven og kom med nogle positive oplæg, som vi alle kan få glæde af, ja så vil hatten blive løftet.Thumb
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
deepseadivers
#42 Udskriv indlæg
Skrevet d. 24-10-2009 09:14
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 303
Tilmeldt: 23.10.09
 Status: Offline

manse skrev:
hvor sødt webmaster på DTW

Du har jo vist hvad du står for, ved at offentliggøre personlige mails på din side, fordi du vil justificere dig selv. Du skulle skamme dig, men det tager vi op ved en anden anledning.

I mine øjne skulle du ikke have den mulighed, at have en webside, for du manipulere med folks følelser og andet. Du snakker om, at du ikke kan læse folks private mails.. gylle siger jeg bare, og du skulle skamme dig over dine udtalelser, for vi er trods alt flere der ved hvad man kan gøre.

En dag vil du få min vrede, så kan vi jo tage den derfra. Du er bare for meget, og jeg står undrende overfor at du gider, at komme ind på denne så udmærkede side, for at give dit besyv med. Hvad har du egentlig gang i, ja jeg spørger bare, og jeg er sgu sur over den fremgangsmåde du prøver at justificere.

Jeg havde egentlig i begyndelsen store tanker om din person, men jeg må nok påstå, at dette har ændret sig nu, fordi du hele tiden skal prøve at undergrave andre websider i deres tiltag. Jeg tror du har et problem….

Heldigvis sker dette ikke på denne side....



Hold da helt kæft!

Her på siden r der jo til flere ugers underholdning.sarcasm
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.21 sekunder | 100,458,798 Unikke besøg | jQ Blog