Se emne

Hvem er her? 1 gæst(er)
 Udskriv emne
nyhed fra asiennoeglen.dk
yindee
#1 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-06-2009 12:28
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3627
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

Sulten mand tager på kvinders bryster for få ris tre gange dagligt
Thailand
Tirsdag, 9. juni 2009 14:36

En sulten bygningsarbejder kunne ikke tigge sig til mad nok, så det endte med at han i stedet blev arresteret for at tage flere kvinder på brysterne. Dog kun en ad gangen.

Manden påstod vved sin anholdelse at hans bryst befalming intet havde at skaffe med sex appetit, men at han forsøgte at fremprovokere en fængsling, fordi tiggeri ikke evnede at sikre ris tre gange dagligt, skriver Phukett Gazette.

Nej. Vejen var helt sikkert lidt befamling, en anholdelse, og vupti, manden kunne blive mæt. Og fyren fik ret. I Khon Kaen, midt i området hvor det meste af thai risen dyrkes, ud af alle steder, arresterede politiet Wirat Noitamyae,
Khun Wirat fortalte politiet at han var offer for krisen, havde mistet sit job som bygningsarbejder ugen før hans fremprovokerede fængsling.

Han prøvede at tigge sig til føden, men det fungerede bare ikke.

Og derefter gik han over til den efter hans udsagn nonsekuelle handling, nemlig at tage kvinder på deres bryster.

Sigtelsen lyder på uterlighed, skriver Phukett Gazette



læs flere nyheder her http://www.asienn...


..
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
#2 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-06-2009 12:42



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
 Status: Offline

Ja det var da ikke det værste sted at gå og tage damerne på brystet, men jeg vil nu gerne være fri for at komme i deres fængsel.
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
#3 Udskriv indlæg
Skrevet d. 10-06-2009 12:49



Antal indlæg:
Tilmeldt: 01.01.70
 Status: Offline

Hej
En sørgelig historie, men snu af manden.
Iøvrigt dejlig at se at man kan samarbejde, hvis flere gjorde det ville det blive til gavn for os bruger.
Hilsen Hugo
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#4 Udskriv indlæg
Skrevet d. 11-06-2009 09:54
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3627
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

dagens nyhed fra http://www.asienn...

Tv-dokumentar endte med 12 år i arbejdslejr
Nordkorea
Onsdag, 10. juni 2009 13:46
Tv-dokumentar endte med 12 år i arbejdslejr
De amerikanske journalister Laura Ling og Euna Lee ville lave en tv-dokumentar om kvindehandel mellem Nordkorea og Kina, da de blev anholdt
De amerikanske journalister Laura Ling og Euna Lee gjorde blot deres arbejde, da de blev anholdt for forbrydelser mod den nordkoreanske stat. Nu er de idømt 12 års strafarbejde i en nordkoreansk arbejdslejr og samtidig blevet brikker i et storpolitisk spil mellem det kommunistiske Nordkorea og den øvrige verden.
Den 35-årige Laura Ling og den 36-årige Euna Lee lavede research til en dokumentar til Al Gores tv-kanal, Current TV, om kvindehandel mellem Nordkorea og Kina, da de blev anholdt.
Tv-dokumentaren skulle sætte fokus på kvinders ekstremt dårlige forhold i Nordkorea, og den farlige kvindehandel, der foregår ved Tumen-floden mellem Nordkorea og Kina.
Men omverdenen må ikke se den ekstreme fattigdom, vold og misbrug, der præger livet i det lukkede land.
Nordkorea kontrollere og overvåger derfor alle, der besøger landet, men selv om myndighederne med hård hånd stopper al kommunikation ud af landet, er der sluppet afsløringer ud.
En hjælpearbejder fortæller til den svenske avis Expressen om elendige forhold i det kommunistiske land.
- Jeg har besøgt mange af verdens mest konfliktramte områder, men det er i Nordkorea, at kvinderne lider mest. Og det er så svært at hjælpe. Ingen vil tale, og vi bliver altid overvåget, siger hjælpearbejderen.
Hun fortæller, at arbejdsløshed og alkoholisme fører til udbredt vold i hjemmene. Flere bliver banket og voldtaget, men de har ingen steder at henvende sig. Hverken politiet, staten eller familien vil hjælpe.
Flere kvinder vælger eller bliver tvunget til at foretage den livsfarlige rejse over Tumen-floden til Kina i håbet om et bedre liv, men de fleste ender blot med at blive en del af den brutale handel med kvinder og børn.
Laura Ling og Euna Lee blev anholdt den 17. marts, da de ifølge de nordkoreanske myndigheder opholdt sig illegalt i landet, men ifølge andre informationer i sagen var de stadig på kinesisk territorium, da de blev anholdt.
Efter en kort retssag for lukkede døre blev journalisterne i mandags idømt 12 års strafarbejde i en nordkoreansk arbejdslejr.
Ifølge dommen begik Laura Ling og Euna Lee 'fjendtlige handlinger' mod Nordkorea. Dommen kan ikke ankes, og inden ti dage skal de overføres til arbejdslejren.
USA har ingen diplomatisk repræsentation i Nordkorea, så derfor er det Sverige, som står for kontakten til regimet og de to fanger.
Men ikke en gang den svenske ambassadør, Mats Foyer, har fået lov til at være til stede under retssagen.
Hvis Laura Ling og Euna Lee er uheldige, kommer de til en af de ukendte lejre, hvor fangerne angiveligt bliver tortureret og langsomt sulter ihjel. Er de heldige, kommer de til en af de mere humane lejre, hvor knap så disciplinerede tjenestemænd og partimedlemmer bliver placeret.
Internationale iagttagere vurderer dog, at Laura Ling og Euna Lee kan blive løsladt før tid, hvis FN giver en eller anden form for indrømmelse overfor Nordkorea i forhandlingerne om landets atomvåbenprogram.
http://ekstrablad...179628.ece
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
yindee
#5 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-06-2009 07:12
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 3627
Tilmeldt: 20.02.09
 Status: Offline

dagens nyhed fra http://www.asienn...



Carradine købte bondage-udstyr før sin død i Thailand

Thailand
Fredag, 12. juni 2009 02:47

Få uger før David Carradine blev fundet død på et hotelværelse i Thailand, var han på storindkøb i sin stam-sexshop. Så det kan godt være, at David Carradines sexleg i sidste uge gik grueligt galt og kostede ham livet, men det var absolut ikke første gang, han eksperimenterede med sexlege.

Ifølge ejeren sexbutikken Susie's Delights i Los Angeles var han nærmest stamkunde, og den 72-årige skuespiller kom i butikken et par gange om måneden igennem de seneste år.

Sidste gang Carradine var på indkøb var ifølge The Sun et par uger før hans tragiske dødsfald.

Her købte han lingeri, netstrømper, bondage-udstyr som håndjern, reb og en latex-ansigtsmaske samt dvd'er, forud for hans rejse til Thailand, hvor han skulle være med i optagelser til filmen 'Stretch'.

Han fik desuden lagt specialbestillinger til side, som han senere skulle komme og hente i butikken.

Det kommer han aldrig, for i sidste uge blev han som bekendt fundet død på sit hotelværelse i Bangkok. Han havde en snor rundt om halsen og en rundt om kønsorganerne.

I første omgang talte politiet om selvmord, men nærmere undersøgelser af dødsstedet, oplysninger fra Carradines ekskone om hans hang til autoerotisk asfyksi, samt flere beretninger om 'Kill Bill'-stjernens seksualitet, får tingene til at pege i retning af, at det var en tragisk sexulykke, der tog livet af ham.

Den endelige dødsårsag foreligger dog først, når obduktionen er færdig, og der kan gå helt op til en måned.
http://ekstrablad...180082.ece
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
aaby
#6 Udskriv indlæg
Skrevet d. 12-06-2009 16:32
Bruger avatar

Bruger

Antal indlæg: 426
Tilmeldt: 16.04.09
 Status: Offline

Thai-massage i Struer, Århus og Horsens får skatte tjek

asiennoeglen: Thailand
Fredag, 12. juni 2009 10:48
SKAT i region Midtjylland har i sidste uge gennemført en kontrolaktion rettet mod Thai-massage i blandt andet Struer-området. Resultatet var generelt nedslående. Aktionen er gennemført i samarbejde med tre politikredse
Det primære formål med fairplay aktionen var en kontrol af følgende områder:
• Illegal arbejdskraft
• Sorte lønninger
• Ansatte på overførselsindkomst
• Indtægtsregistrering/regnskab
• Korrekt registrering for moms/lønsum, a-skat m.v.
Der blev undersøgt i alt 26 massageklinikker fordelt med 16 i Århus og omegn, seks i Struer og omegn og fire i Horsens området.
Massageklinikkerne udfører traditionel massage, men i langt de fleste tilfælde er der bestyrket mistanke om, at der også leveres seksuelle ydelser.
Resultatet af kontrollen er nedslående. Kun tre af stederne blev det konstateret,
at både opholdsgrundlag samt moms og kasseregnskab tilsyneladende var i orden.
I alt blev der truffet 70 personer i virksomhederne, hvoraf tre oplyste at de havde første arbejdsdag, otte havde fast arbejde andet sted, 12 var familie eller venner. Ingen af personerne fik udbetalt offentlige ydelser.
I Århus området blev der truffet 7, som ikke havde lovligt opholdsgrundlag i
Danmark og i Struer blev der truffet 1.
Disse personer blev anholdt af Politiet og senere varetægtsfængslet med henblik på udvisning af Danmark. I to tilfælde var der tale om illegale indvandrere. I Struer området er en sigtet for rufferi. Den sigtede har tilstået.
Langt de fleste af de antrufne piger opholder sig i landet på turist visa eller er dansk gift.
I 23 af massageklinikkerne var regnskabsgrundlaget og indtægtsregistreringerne så ringe, at SKAT har udtaget virksomhederne til yderligere kontrol. I 15 tilfælde er der mistanke om sort løn. SKAT vil nu overveje, hvordan kontrollerne nærmere skal gennemføres.

http://www.asienn...Itemid=210
Tropiske hilsner
Aaby
Til forsiden  Til toppen  Til bunden
Gå til debat:
 

Lignende tråde

Emne Forum Svar Nyeste indlæg
Dagens nyhed er så igen at vi behøver flere udlændinge. Nyheder på dansk 2 26-06-2015 08:05
Og så en dejlig nyhed. Diverse 2 09-12-2013 19:39
en lille nyhed hjemme fra Nyheder på dansk 2 10-02-2013 07:44
Av Av en dårlig nyhed Nyheder på andre sprog 4 23-03-2012 15:22
en meget intresandt nyhed Nyheder på andre sprog 6 18-03-2010 07:20

Alt indhold på denne side er Copyright @ copy 2009 Thai DK Debat Forum Alle rettigheder forbeholdes Siden er optimeret til 1024 * 768
Powered by PHP-Fusion copyright © 2002 - 2024 by Nick Jones.
Released as free software without warranties under GNU Affero GPL v3.
Siden dannet på: 0.22 sekunder | 100,760,374 Unikke besøg | jQ Blog